Lasten peskovnik za obnavljanje, polnjenje in razkazovanje ega.
Eni gredo v korak s časom, drugi mu sledimo z zamudo.
četrtek, 7. januar 2010
PITA naj bo!
Bilo kuda, ćevapi svuda! No, zraven čevapčičev pa seveda punjena pljeskavica, burek, sarma, jagnjetina, skratka vse, kar si brbončice (v tem primeru "bosančice" :)) le lahko želijo. Kje? ZDA, Houston, TX.
Dober tek!
Jedi izledajo res fantastično, tako da enostavno morajo biti dobre! Me pa res zanima, če kajmak in podobne zadeve res delajo sami... Če jih, je to čista kulinarična zmaga :)
Nikoli si ne bi mislila, da bi nekdo tako daleč vstran uspel kaj takega, ker če primerjaš čevape tu in doli - dva svetova, sparov kajmak - ni šans, bureki - še recimo, da so kolko tolko, ostalo pa če ne narediš sam, ni niti podobno. In smo le lučaj vstran od originala. Skratka, svetovno!!! Moramo rečt Wilsonom, da naj grejo poskusit "našo" hrano v svoji domovini.hehe
5 komentarjev:
No, pa naj se tukaj pokomentiram, da sta moj ati in Inge redna gosta PITE in da je tudi moj dragi brat pohvalil njihove sarme. :)
njammmmm, postala sem lačna! sem pa lih zadnjič slišala o tej restavraciji...kok smešn.
Jedi izledajo res fantastično, tako da enostavno morajo biti dobre! Me pa res zanima, če kajmak in podobne zadeve res delajo sami... Če jih, je to čista kulinarična zmaga :)
Nikoli si ne bi mislila, da bi nekdo tako daleč vstran uspel kaj takega, ker če primerjaš čevape tu in doli - dva svetova, sparov kajmak - ni šans, bureki - še recimo, da so kolko tolko, ostalo pa če ne narediš sam, ni niti podobno. In smo le lučaj vstran od originala.
Skratka, svetovno!!! Moramo rečt Wilsonom, da naj grejo poskusit "našo" hrano v svoji domovini.hehe
Ines, brez skrbi. Wilsoni so ze obvesceni. :)
Objavite komentar